Новият Hyundai Tucson демонстрира по-динамичен външен вид и прогресивната визия на компанията за бъдещата мобилност. Премиерата на Tucson за европейския пазар е планирана за началото на 2024 г.

Новият Tucson наследява същността на дизайнерската философия Parametric Dynamics на настоящия модел, като същевременно се развива с по-изтънчена и внушителна естетика. Бронята и предпазните плоскости се простират от едната страна до другата, създавайки динамична и визуално по-широка стойка. Преработените алуминиеви джанти допълнително подчертават динамиката на автомобила и подобряват общите му пропорции. Отзад предпазните плоскости са интегрирани в лайстната на бронята и са увеличени хоризонтално, засилвайки впечатлението за по-широко междуосие. Елегантната, твърда форма на задния край предава усещане за стабилност и баланс.

Интериорът на новия Tucson се фокусира върху простора и практичността, постигнати чрез изчистен хоризонтален дизайн, който създава усещане за пространство и откритост. Безпроблемната интеграция на съвременни технологии осигурява хармонично съчетание на функционалност и естетика, създавайки безупречно изживяване.

Без значение дали се подготвяте за продължително пътуване или се наслаждавате на живописно шофиране извън града, семейното пътешествие изисква автомобил, който да се вписва в ритъма на ежедневието. В стремежа си към съвършенство, Hyundai Tucson се явява като надежден спътник, създаден с ясната цел и прецизно изработен с клиента в центъра на вниманието. Tucson представлява еталон за клиентска ориентираност, проявяваща се чрез иновативен дизайн, изключително удобство и ангажираност към безопасността, адресирайки нуждите с прецизност и предоставяйки неповторимо изживяване по време на пътуване.

Новият Tucson е първият редизайн на модела от 2020 г. и се очаква да влезе в производство първата половина на 2024 г.