Независимо дали четириногият приятел предпочита дълги преходи през гората, или просто се наслаждава на бърза разходка из градския парк, Hyundai BAYON е идеалният спътник както за хора, така и за домашни любимци.

Проектиран да увеличи максимално вътрешното пространство в компактен SUV екстериор, BAYON отговаря на нуждите на най-ненаситните кученца. От усъвършенствани технологии за безопасност до ориентирани към комфорт функции, стилният и елегантен SUV на Hyundai е идеалният спътник за собствениците на кучета в града и извън него.

Страхотен SUV дизайн

От най-малкото чихуахуа до най-високия аляски маламут, кучетата се намират във всякакви форми и размери. Без значение колко голямо или малко е кучето, когато ги извеждате в колата за пътешествие, е задължително те да имат достатъчно място за почивка.

Комбинирайки пъргавината на автомобил от B-сегмента с 411 литра товарен обем, BAYON предлага всичко необходимо на шофьорите, за да накарат кучетата си да се чувстват комфортно. Тази изключителна просторност осигурява достатъчно място за домашни любимци, както и за всякакви играчки, от които може да се нуждаят за карането. За да ограничи най-любопитните от четириногите пътници, високата централна конзола на BAYON също помага за предотвратяване на изкачването и достъпа до предните седалки, като осигурява още повече сигурност за клиентите, докато са на път.

Освен домашните любимци, SUV дизайнът на BAYON се грижи и за своите пътници. Високото място за сядане осигурява отлична видимост за водачите, а компактният му размер подобрява ежедневното управление и пъргавината в града. За шофьори, които предпочитат да излязат от града със своите домашни любимци, високият просвет на BAYON го правят оптимален избор, за да отведе кучето по пътеките.

Разширени функции за безопасност за всички пътници

Преди да тръгнат на каквото и да е пътуване за значителен период от време, шофьорите искат да се чувстват сигурни, че ще бъдат защитени по възможно най-силния начин и да знаят, че ще могат да се насладят на шофиране без стрес.

Набор от усъвършенствани функции за безопасност са предназначени да успокоят собствениците на BAYON и да гарантират, че те остават фокусирани върху шофирането. Един пример е предупреждението за умора на водача (DAW), което анализира стила на шофиране, за да установи дали водачът се чувства уморен, и когато това е така, препоръчва да си направят почивка, за да останат нащрек на пътя – известно време на престой извън автомобила ще бъде оценено и от техните четириноги спътници. Друг, който е част от стандартното обордуване е автономна аварийна спирачка (FCA), за да осигури на пътниците значителни нива на защита.

Асортимент от аксесоари за космати приятели

Освен че пристигат в различни размери, фактори като възраст и медицински състояния означават, че кучетата също се различават значително по отношение на собствената си лична мобилност. Имайки това предвид, Hyundai разработи гама от аксесоари, подходящи за домашни любимци, ексклузивно за BAYON, за да подобри удобството и безопасността при всяко бягство с приключенска хрътка.

Сгъваемата рампа за домашни любимци осигурява лесен достъп до багажника на BAYON, като същевременно освобождава домашните любимци от необходимостта да скачат или да бъдат повдигани. Аксесоари като предпазни колани за домашни любимци, специален ограничител между багажника и задните седалки позволяват на шофьорите да се съсредоточат върху пътя, без да се притесняват, че кучето им може да се разхожда свободно в задната част на колата. Междувременно разработените за домашни любимци стелки осигуряват още повече комфорт за четириногите приятели при по-дълги пътувания.

Разширени функции, които отговарят и на нуждите на собствениците на домашни любимци

С усъвършенствана свързаност, ефективност и комфорт, BAYON има какво да предложи и на своите пасажери.

10,25-инчовото дигитално табло, комбинирано с информационно-развлекателна система, безпроблемно интегрира Apple CarPlay и Android Audio. Информационно-развлекателната система е допълнително подобрена от висококачествена Bose Premium Sound System с осем високоговорителя и конфигурируема звукова атмосфера, така че пътниците да могат да се насладят на любимите си плейлисти и подкасти.

Bluelink Connected Car на Hyundai предоставя актуализации на живо и прецизна навигация до дестинации като най-близките паркове. За още по-голямо удобство клиентите могат да локализират, заключват и отключват колата си дистанционно чрез приложението Bluelink или да проверяват информация за превозното средство, като необходима поддръжка или нива на гориво.