Suzuki с гордост представя новия S-CROSS – истински SUV с усъвършенстван дизайн и висока функционалност. Новият S-CROSS е с дръзка и смела естетика, подобрена горивна ефективност, мощност, задвижване на четирите колела и най-новите технологии за безопасност и комуникации.

Дързък SUV стил

Черната предна решетка с пиано-лак ефект създава усещане за динамика и сила, което се допълва от стилните предни и задни LED светлини. Квадратните арки над гумите, заедно с хромираните акценти отпред и отзад му предават агресивен SUV характер.

Изцяло новият S-CROSS се предлага в осем цвята, за да задоволи очакванията на голямото разнообразие от собственици на SUV.

S-CROSS побира 5 възрастни, настанени удобно и това не е всичко. Комфортът на предните пътници не жертва този на возещите се отзад, които дори имат възможност да променят позицията на облегалката за допълнително удобство. Ще откриете и много джобове и ниши за съхранение на вещи, удобно разположени до всички пътници. Интериорът е ергономичен и технологичен благодарение на удобства като 9-инчовият сензорен дисплей, който предлага безжична връзка със смартфон и показва информация за автомобила и ALLGRIP селектора на подовата конзола.

Багажникът е с обем 430 л, а в допълнение облегалката на задната седалка се разделя в съотношение 60:40. Дъното на багажника се повдига в няколко позиции за по-удобно поставяне на различни товари.

Двойните, плъзгащи се стъкла, с обща дължина от 100 см, създават панорама, на която може да се насладите от всяка седалка в колата. Когато е отворен, люкът е с дължина 56 см.

Други удобства включват:

  1. Двузонов автоматичен климатик
  2. Лампи за четене на карти
  3. Предната централна конзола с USB порт
  4. Преден централен подлакътник
  5. Заден централен подлакътник с поставка за чаши

Двигател K14D, 1.4 BOOSTERJET

S-CROSS се задвижва от 1,4-литров двигател с директно впръскване BOOSTERJET с голям въртящ момент. Турбокомпресорът с нагнетява въздух в цилиндрите, максимизирайки въртящия момент при ниски обороти. Системата за директно впръскване оптимизира количеството, времето и налягането на горивото за подобрена ефективност. Благодарение на електрическия всмукателен променлив момент на клапаните (VVT), рециркулацията на охладените отработени газове (EGR) и високата степен на компресия се постига допълнителна ефективност.

48V мека хибридна система

Изцяло новият S-CROSS разполага с 48V SHVS мека хибридна система. При нормални условия на шофиране тя подобрява разхода на гориво, като намалява въртящия момент на двигателя и компенсира с електрическия мотор. Когато определи, че водачът се нуждае от бързо ускорение, подпомагането на въртящия момент подобряват реакцията, плавността и ускорението.

Четири лесно избираеми режима (Автоматичен, Спортен, Сняг и Заключване на диференциала) улесняват избора на настройката на 4×4, която най-добре отговаря на условията на шофиране. Електронно управляваната 4×4 система регулира въртящия момент, предаван на задните колела и контролира ESP®, мощността на двигателя, сервоусилвателя на волана и други бордови системи за реализиране на четирите режима на шофиране.

Системи за безопасност на Suzuki

Новият S-CROSS разполага със Suzuki Safety Support, като използва камери и сензори за подпомагане на шофирането и безопасността.

Продължете към продуктовата страница, където ще намерите пълна информация за модела.