Новото Suzuki Swace e много повече от обикновено комби. Атлетичното му излъчване се подчертава от внушителната решетка тип пчелна пита и LED светлини с функция BI-LED. Всеки детайл излъчва елегантност. Swace e просторен, сигурен и екологичен автомобил, но без да жертва насладата от динамичното шофиране.

Усъвършенстваната хибридна система задвижва оптимално SWACE с електромотор, двигател или и двете в зависимост от условията на шофиране. Тази технология осигурява не само голяма икономия на гориво и ниски емисии, но плавно и мощно ускорение, което носи истинско удоволствие от шофирането.

В купето ще откриете просторен интериор с много светлина, изработен от премиум материали и създаден да бъде удобен за всички пътници. Меката тапицерия, спортните декоративни щрихи в сребро или хром и изключителното внимание към детайлите ясно показват превъзходното качество на изработка.

Където и да шофирате със семейството или приятели, иновативните системи за безопасност се грижат за сигурността ви:

Интелигентен асистент за паркиране (S-IPA)- подпомага водача, когато иска да паркира автомобила си както на заден ход, успоредно или когато напуска място за паркиране. Тази система подпомага маневрите, като осигурява аудио и визуално насочване, докато воланът се движи автоматично, за да улесни водача.

Система за предотвратяване на сблъсък (PCS)- помага за предотвратяване на сблъсъци с други автомобили, пешеходци и велосипедисти. Наблюдавайки пътя пред превозното средство със сензор и камера, тя ви предупреждава при опасност от удар, помага ви да спрете, за да избегнете удар и при нужда спира самостоятелно.

Система за следене на пътното платно (LTA)- Когато системата LTA открие вероятност за неволно отклоняване от лентата, тя леко коригира волана, за да върне автомобила в правилната траектория. Тази система включва функции за предупреждение за смяна на лентата, активна намеса на волана, предупреждение за криволичене и центриране в пътната лента.

Разпознаване на пътни знаци (RSA)- Системата RSA разпознава пътните знаци и ги показва на многофункционалния дисплей. Тя е съвместима с всички европейски знаци като ограничение на скоростта, зони за изпреварване, жилищни райони и др.

Динамичен автопилот (DRCC)- Системата DRCC автоматично поддържа достатъчно разстояние между автомобила и превозното средство отпред и спира, ако превозното средство отпред намали. Когато пътят се освободи, автомобилът ускорява до зададената скорост.

Автоматична смяна на дългите светлини (AHB) – системата AHB автоматично превключва между дългите и късите светлини, когато е необходимо, за да осигури ясна видимост за водача, спестявайки му неудобството от ръчна смяна, и за да намали заслепяването на насрещните превозни средства в случай на забравени дълги светлини.

Система за наблюдение на сляпата зона (BSM)- системата BSM открива превозни средства, разположени или приближаващи се към задните слепи зони от двете страни на автомобила, и прави смяната на лентата по-безопасна. Когато превозно средство се приближи и бъде засечено в задно сляпо място, в съответното външно огледало светва предупредителен сигнал.

Система за предупреждение за заден пресичащ трафик (RCTA) – помага на водача да избегне сблъсък отзад от автомобил, приближаващ се странично.

С новия SWACE, където и да ви отведе пътят, ви очакват уникални преживявания.

Продължете към продуктовата страница, където ще намерите пълна информация за модела.