Революционен дизайн, който може да се включи в контакта.

Добре дошли в революцията. Изцяло новият TUCSON Plug-in Hybrid не е просто еволюция на своя предшественик, а пълноценна революция. Освен с поразителен дизайн, той предлага изцяло електрически режим с натискане на един бутон – и може да бъде включен към електрическата мрежа.

Модела ви харесва? Оставете email и ще ви изпратим оферта.

  Насладете се на най-доброто от двата свята.

  Електрически, когато искате. Бензинов, когато е нужно. Мощната батерия от 13,8 кВч ви дава и напълно електрически режим с натискане на бутон. След като се изчерпи електрическият заряд, Tucson Plug-In Hybrid безпроблемно превключва обратно към бензиновия двигател, за да можете да стигнете до където е нужно.

  Модерен SUV дизайн.

  Динамичните геометрични форми, острите ъгли и първите в света параметрични скрити светлини се комбинират, за да направят едно мощно и уникално присъствие на пътя за изцяло новия Tucson Plug-in Hybrid.

  Най-добрата безопасност в класа си.

  Насладете се на още повече спокойствие с най-добрите в класа усъвършенствани системи за помощ на водача и активен пакет за безопасност с набор от иновативни функции.

  Какво представлява Plug-in Hybrid?

  Оборудван както с бензинов двигател, така и с електрически двигател, изцяло новият TUCSON Plug-in Hybrid осигурява 265 к.с. системна мощност – и изцяло електрически режим с натискане на един бутон.

  След като се изчерпи електрическият заряд, Tucson Plug-In Hybrid безпроблемно превключва обратно към бензиновия двигател в хибриден режим, за да можете да стигнете до където е нужно, а след това просто го включвате към зарядната мрежа, за да презаредите.

  5-годишна гаранция с неограничен пробег.

  Както всеки Hyundai, новият Tucson Plug-in Hybrid е създаден по възможно най-високите стандарти за качество. И ние подкрепяме това качество с 5-годишна гаранция с неограничен пробег, за да можете да се наслаждавате на нещата, които обичате в живота, без да се притеснявате за колата си.

  Насладете се на допълнителното спокойствие, което една от най-добрите гаранции в бранша ви дава – като стандарт.

  Двигатели, отговарящи на най-новите изисквания.

  Всички новорегистрирани модели на Hyundai в Европа вече отговарят на нормите за емисии Euro 6d.