Hyundai Bayon

Вижте нещата от нова гледна точка.

Изцяло новият BAYON е SUV с компактни външни и щедри вътрешни размери, проектиран да направи трайно впечатление. Оборудван с множество интелигентни технологии като най-добрите в класа системи за безопасност и свързаност – и ефективни задвижвания, предлагани с 48V Mild-Hybrid система.

Модела ви харесва? Оставете email и ще ви изпратим оферта.

  Стилен градски кросоувър

  Компактен и лесен за управление, този елегантен кросоувър се отличава с много стил – високотехнологичните детайли и изчистен външен вид го открояват от тълпата.

  Най-добрата в класа безопасност

  Насладете се на още повече спокойствие с най-добрите в класа усъвършенствани системи за помощ на водача и активен пакет за безопасност с набор от иновативни функции.

  Просторност и товарно пространство

  Където и да ви отведат приключенията на живота – ще ви харесат комфортът и пространството за съхранение в просторния интериор – и високата позиция на седене, типично за модел от този клас.

  Разтърсва сегмента със стил, безопасност и пространство

  Изцяло новият BAYON е най-новият и най-компактен член на SUV семейството на Hyundai. Този свеж нов модел наистина разтърсва сегмента със своя елегантен стил, просторен интериор и множество интелигентни технологии като Mild-hybrid задвижвания и дълъг списък с интелигентни функции за безопасност и свързаност.

  Галерия