Венци Шумен

Венци Шумен ЕООД е официален представител на Toyota за Шуменска област. Продажбено–сервизния комплекс отваря врати през 2007 година, като предлага на своите клиенти продажба на нови и употребявани автомобили Toyota, продажба на оригинални резервни части, гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване на автомобили.

За удобство на клиентите разполагаме с шоурумска част, включваща уютен кафе кът, свободен достъп до Wi-Fi мрежа, както и детска зона за най–малките посетители. Сервизът разполага с отлично оборудване и инструменти от водещи марки, което гарантира прецизността и качеството на изпълнение на работата.

Екипът на Венци Шумен е висококвалифициран, всеки служител е преминал обучения и сертифициран според стандартите на Toyota. Усилията ни са насочени към пълната удовлетвореност на нашите клиенти, затова ние се стремим към непрекъснато усъвършенстване на услугите, които предлагаме.

През изминалите години компанията провежда последователна политика в областта на социалната корпоративна отговорност. Подкрепяме и участваме в различни каузи и инициативи. Поредна година съвместно с ПГМЕТТ “Христо Ботев” участваме в проект за провеждане на практическо обучение, който има за цел подобряване качеството на професионалното образование и обучение. Предоставяме качествена професионална подготовка в реални работни условия за учениците на учебното заведение.

Какво предлагаме

  • Продажба на нови и употребявани автомобили Toyota
  • Гаранционен и извънгаранционен сервиз и обслужване на автомобили Toyota и Lexus
  • Авторепаратура (тенекеджийски и бояджийски услуги)
  • Застраховки (Гражданска отговорност, Автокаско, Имущество, Живот и др.)

Защо при нас

  • Официален сервиз, сертифицирани механици
  • Модерно оборудване, специализирани инструменти
  • Бързина, точност, коректност
  • Повече от 20 години опит

Посетете ни

гр. Шумен, бул. Симеон Велики 12

Тел.: (054) 874 340 – Автосалон

Тел.: (054) 874 341 – Приемчик

GPS координати: lat 43.279902, long 26.964785

Пишете ни