Toyota C-HR. Кросовърът, вдъхновен от самия живот.

С отличителен дизайн и динамично хибридно задвижване, новият Toyota C-HR е идеалният автомобил за обичащите активния начин на живот. Време е да откриете пулса на своя град зад волана на новия Toyota C-HR…

Вземете своята персонална оферта още сега!

Въведи своя имейл адрес и получи оферта с промоционални условия!

Акценти

Вие контролирате всичко

Още с влизането в новия Toyota C-HR ви посрещат стилен дизайн и отлично качество, които са в унисон с бляскавия екстериор. Модерната и удобна кабина предлага разполага с висока позиция на водача, която предоставя отлична видимост към пътя във всички посоки, както и достатъчно място в багажника за да отидете на семеен излет или почивка.
Широко, ориентирано към водача табло и интериорен салон с мека кожа, черен пиано лак и акценти от матиран хром, чудесно оформени седалки – вие контролирате всичко… в центъра на действието.

Създаден за активен живот

Ако живеете на пълни обороти и очаквате вашият автомобил да издържи на темпото ви, Toyota C-HR ще ви даде перфектното извинение да шофирате още и още.

Създаден от инженери със състезателен дух, Toyota C-HR се подчинява на водача пъргаво като спортен хечбек, предлагайки удобството на SUV. Настъпете газта и веднага ще усетите ускорениято; завъртете волана и Toyota C-HR ще отговори с прецизна и линейна реакция, запазваща своето постоянство при всякакви пътни условия.

Уверен и готов

Също като обработен диамант, шлифованите форми на пет-вратия кросовър Toyota C-HR комбинират мускулеста позиция на пътя с оформена като елегантно купе кабина, маскирани дръжки на задните врати и плаващ дизайн на покрива, с които веднага привличат погледа. Елегантните LED фарове, предна решетка с диамантени форми и отличителните оформени като бумеранг задни светлини – с вградени LED светлини – зашеметяват, докато опционалните дву-тонални цветове и внушителните 18″ джанти завършват блестящия нов дизайн.

Превъзходно качество, водещи технологии

Пълно хибридно задвижване

Новият Toyota C-HR е оборудван с най-модерната хирбридна система, за да гарантира още по-голямо удоволствие от шофирането. Ефективният 1.8-литров бензинов двигател работи в хармония с олекотения и компактен електрически мотор, за да предложи горивна ефективност и отзивчиво пълно поведение.

Електрическия режим на движение сега ви позволява да шофирате на по-дълги разстояния и в повече ситуации, така че да можете да се насладите на елегантно шофиране и безшумен комфорт. И когато пътят стане по-предизвикателен, пълното хибридното задвижване отговаря с равномерна, линейна мощ и реакция. Така че независимо дали прекосявате града за да си свършите работата или просто се отдавате на страстта си да пътувате, неусетно ще слеете модерния начин на живот в едно с пътя, а усмивката Ви никога няма да изчезне.

JBL аудио система

Ако музиката е ваш спътник, когато пътувате, JBL аудио системата в Toyota C-HR ще е истинска симфония за вашите сетива. Предлагайки най-доброто озвучаване в класа, 576-ватовите 9 говорителя и настройки без загуба на качество на звука предлага най-близкото до концертна зала звучене в автомобил от този клас.

Фино настроени спрямо интериора, висококачествените компоненти като патентованите високочестотни говорители, монтирани в предните колони на автомобила, широкоспектърните говорители и трите субууфера възпроизвеждат кристален и чист звук, който трябва да чуете, за да повярвате, че съществува…

Създадена специално за Toyota C-HR, аудиосистемата JBL възпроизвежда музиката точно както музикантите са желали.

Изтеглете ценова листа на Toyota C-HR

Аксесоари

Каталог аксесоари

Изтегли в PDF, 7.2 MB

Ценова листа аксесоари

Изтегли в PDF, 0.8 MB