Toyota Avensis. Елегантен седан и комби автомобил.2018-09-18T10:57:32+00:00

Toyota Avensis. Интелигентно мислене.

Новият Toyota Avensis е едно изцяло интелигентното решение. От усъвършенстваните системи за безопасност и широката гама от още по-мощни и ефективни двигатели до изискания интериор и динамичен външен вид, в който нито един детайл не е пренебрегнат, няма по-добър избор от новия Avensis.

Вземете своята персонална оферта още сега!

Въведи своя имейл адрес и получи оферта с промоционални условия!

Основни акценти и предимства на Toyota Avensis

Иновативни технологии

Loading...

Новият Avensis е пълен с интелигентни и интуитивни технологии. Всички те са проектирани да направят вашето шофиране възможно най-безшумно, приятно и безопасно.

Приветлив и просторен интериор

Loading...

Бизнес пътуване или семейна екскурзия – новият Avensis прави живота ви по-лесен. Умело изработен, интериорът създава усещане за изключително пространство за всеки, с изобилие от място за краката и главата. Красиво изработеното от висококачествени материали и щателно завършеното купе създава мигновено чувство за приветливост.

Дързък поглед

Loading...

Каквото и да предстои, новият Avensis е в готовност със своя агресивен и динамичен стил и безкомпромисна увереност. От удивителните LED фарове до дизайна на задните светлини с привличащи погледа V-образни LED светлинни водачи – новият дизайн на Avensis е изключително динамичен.

Интелигентно решение

Loading...

От стандартния като оборудване пакет от системи Toyota Safety Sense и гама ефективни двигатели до изтънчения интериор, водещи в класа показатели и динамичния нов дизайн правят избора Avensis несравнимо блестящ. Най-доброто сега идва като стандарт…

Галерия

Изтеглете продуктов каталог или ценова листа на Toyota Avensis

Аксесоари

Каталог аксесоари

Изтегли в PDF, 4.5 MB

Ценова листа аксесоари

Изтегли в PDF, 1.4 MB