Corolla Touring Sports

Шофирайте хибрид

Стилна, ефикасна и забавна за управление, новата Corolla е една модерна икона. Какъвто и да е вашият лайфстайл, и каквато и модификация да изберете, ще се възползвате от самозареждащата се хибридна технология.

За първи път Toyota предлага избор между два хибридни двигателя: 1.8-литров хибрид и 2.0-литров Hybrid Dynamic Force двигател – за същия модел. С всички предимства на новата архитектурна платформа на Toyota (TNGA) Corolla ви носи усещане за динамика.

Чисто новата Toyota Corolla хибрид

Вземете своята персонална оферта още сега!

Необходим ни е само имейл адрес, на който да изпратим оферта със специални условия.

Започва вълнуващо ново начало за най-продавания автомобил в света

Насладете се на автомобила, който прави шофирането забавно. Почувствайте разликата в момента, в който се качите зад волана, благодарение на стилен интериор, отлично управление и стабилност, които правят шофирането още по-вдъхновяващо.

Ще се влюбите в динамичното поведение на новата Corolla

Енергичен и отзивчив в града, 1.8-литровият хибриден двигател осигурява спокойно шофиране.

Новият 2.0-литров Hybrid Dynamic Force двигател е още по-мощен, без да прави компромис с плавния ход на автомобила.

Който и от двата двигателя да изберете, разходът на гориво и намалените емисии достигат нулата, когато шофирате само в електрически режим.

Удоволствие е да шофирате хибридите на Toyota.

Седнете и се отпуснете

Купето на новата Corolla е създадено с мисъл за вашия комфорт. Спортната седалка ви осигурява стабилна позиция и се грижи за вашия комфорт при дълги пътувания. Позицията на управление е възможно най-естествена, което ви помага да останете във форма.

Бутоните на волана, контролът на “Infotainment” и на аудио системите са разположени така, че ръцете ви да останат на едно място, а отоплението на волана ги затопля в студени дни.

Интелигентен и практичен

Новата Corolla Touring Sports ви осигурява пространството, от което се нуждаете, когато се нуждаете. Пътниците в задната част на купето се чувстват точно толкова удобно, колкото и тези отпред. Щедрият багажник ще побере всичко, благодарение на регулируемата му кора, странични джобове и лесно сгъваеми задни седалки.

Когато се налага да отворите багажника, а ръцете ви са пълни, просто плъзнете крака си под задната броня, и той ще се отвори автоматично.

Сигурността не е опция, а стандарт

Toyota Safety Sense е стандарт във всяка Toyota, защото сигурността ви е от първостепенно значение.

Уникалната система за сигурност включва серия усъвършенствани характеристики, които улесняват шофирането, докато вие и останалите пътници сте в безопасност.

Продуктов каталог / ценова листа

Ценова листа

Изтегли в PDF, 1.25 MB