2019 Camry

Воден от добрия пример

Новият Camry Hybrid е печеливша комбинация. Той комбинира характеристиките на изтънчен седан с всички предимства на хибридната система на Toyota.

Резултатът е автомобил, който предлага удоволствие от шофирането, като издига хибрида на следващо ниво.

Цветова гама

Новият Toyota Camry Hybrid

Вземете своята персонална оферта още сега!

Необходим ни е само имейл адрес, на който да изпратим оферта със специални условия.

Новият Camry Hybrid съчетава динамика и стил

Новият Camry Hybrid предлага зашеметяващ външен вид, изискан комфорт, изобилие от интуитивни технологии и ви награждава с невероятно изживяване зад волана.

Следващо ниво хибрид

Повече от 20 г. Toyota е пионер в хибридните технологии, а сега добавяме превъзходна хибридна динамика към изтънчената елегантност на Camry Hybrid.

Ново изживяване при шофиране

С новата платформа Toyota New Global Architecture (TNGA) безопасността и комфортът са комбинирани с вълнуваща управляемост и интуитивни нови технологии.

TNGA дава на новия Camry Hybrid нисък център на тежестта, силно устойчива на усукване каросерия и усъвършенствано независимо окачване с двойни носачи, като осигурява забележително пътно поведение и комфорт при шофиране с по-голямо чувство за контрол и истинска наслада зад волана.

Готов да ви защити

Toyota Safety Sense е пакет от усъвършенствани асистиращи системи, стандартни за новия Camry Hybrid, които ви осигуряват пълно спокойствие.

С функции от откриване на потенциални опасности за катастрофа до разпознаване на пътни знаци, това е система, която поставя вашата безопасност на първо място.

Продуктов каталог / ценова листа

Ценова листа

Изтегли в PDF