ТВОЯТ ЛЮБИМ JIMNY СЕ ЗАВРЪЩА!

Същият отвън… Променен отвътре, за да ти предложи повече полезно пространство.

Създаден, за да ти служи дори и при най-неблагоприятните метеорологични условия и най-трудните терени, JIMNY стига там, където другите се отказват.

Новият двуместен JIMNY запазва чистокръвната си офроуд самоличност и добавя практично място за багаж, което го прави верен съюзник на професионалистите, търсещи уникалната комбинация от проходимост и пространство.

Допълнителни характеристики:

  • Практично място за багаж от 863 литра (+33 литра повече от версията за пътници).
  • Равен под.
  • Разделителна предпазна решетка в купето.

Запазвайки своите доказани офроуд характеристики – здраво шаси, греда с триточково неподвижно закрепяне със спираловидни пружини, големи ъгли на преодоляване и система за задвижване на четирите колела ALLGRIP PRO, JIMNY продължава да предлага на своите фенове същото удоволствие от шофирането.

ФОРМА ЗА ПРЕДВАРИТЕЛНИ ПОРЪЧКИ

Новият JIMNY вече е достъпен за предварителни поръчки! Попълни своите данни, за да бъдеш един от първите, които ще го получат и ще почувстват кулминацията на неговата офроуд динамика на ново професионално ниво! Цената на JIMNY за професионалисти е 41 790 лв. с ДДС, като може да се възползваш от SUZUKI SCRAP BONUS и да го получиш на крайна цена от 39 790 лв. с ДДС.