Suzuki Jimny LCV

AllGrip 4×4

Модела ви харесва? Оставете email и ще ви изпратим оферта.

  Акценти

  AllGrip Pro – 4×4 за професионалисти

  Jimny е оборудван с AllGrip Pro система, която позволява избор на задвижване между 2H, 4H и 4L чрез лост, разположен близо до скоростния.

  2H предлага по-плавно и по-ефективно управление в града и по магистралите, 4H позволява по-стабилно управление при усложнени условия и сняг, а 4L показва истинските възможности на Jimny, когато се движи по стръмни склонове и през непристъпни райони.

  Jimny може да превключва между 2H и 4H по време на движение в права линия със скорост не по-голяма от 100 км/ч и между 4H и 4L, когато е напълно спряло.

  Дайте воля на своите offroad амбиции

  Здраво шаси – Jimny винаги е разполагал със здрава основа за да може да има завидни offroad възможности.

  Греда с триточково неподвижно закрепване със спираловидни пружини – твърди оси с цялата широчина на автомобила, както отпред, така и отзад, помагат на Jimny да осигури отлично сцепление на различни повърхности. Когато нещо повдигне едно от колелата нагоре, оста натиска другото колело надолу.

  LSD Traction Control – когато две диагонални колела губят сцепление, спирачната система спира приплъзването и преразпределя въртящия момент към другите колела.

  Ъгли на преодоляване – с преден ъгъл от 37 градуса, между осите 28 градуса, заден ъгъл 49 градуса и просвет от 21 сантиметра, Jimny може да преодолява препятствия и стръмни хълмове без щети по броните и долната част.

  Проектиран за offroad

  Отличен поглед над обкръжаващата ви среда, благодарение на вертикално монтираните А-колони и нивото на предния капак, които са проектирани така, че да предоставят максимална видимост.

  Всеки детайл в интериора на Jimny е проектиран с мисълта за максимална функционалност. Хоризонталните линии, преминаващи през таблото, и вертикалните линии по централната конзола улесняват водача по време на управление, дори и при най-екстремни условия.

  Със своите 863 литра багажно пространство Jimny ще побере всичко, от което се нуждаете за своето пътешествие. А металната разделителна предпазна решетка ще ви пази навсякъде.

  Безопасността преди всичко

  Независимо от своя offroad характер, Jimny е оборудван с последно поколение системи за пътна безопасност.

  • Dual Sensor Brake Support – при движение Jimny изполва два сензора – камера и лазерен датчик, за да установи наличието на риск от сблъсък с автомобил или пешеходец. При регистриране на потенциална опасност системата реагира на 3 нива – предупреждение, спирачен асистент и автоматично прилагане на спирачките.
  • Traffic Sign Recognition – тази система използва камерата за следене на пътни знаци и ги визуализира на таблото на автомобила.
  • Система за предупреждение при отклоняване на автомобила, при смяна на лентата и др.

  Допълнителна информация

  Изтеглете и разгледайте наличните допълнителни материали.

  Цветове