5 години гаранция без ограничение в пробега

Насладете се на пълно спокойствие

Хубаво е да се знае, че в един свят на ограничения все още има някои неща, които са неограничени

Неограниченото спокойствие е стандартно за вашия Hyundai. Не само защото е изграден според възможно най-високите стандарти за качество – 5-годишната гаранция с неограничен пробег, с която се предлага вашият Hyundai включва:

• 5 години гаранция без ограничение в пробега.
• 5-годишна пълна гаранция на автомобила, включително на двигателя и трансмисията, както и 12-годишна гаранция против корозия.
• 5 години безплатна пътна помощ.
• На второ място идват 5-те години безплатна пътна помощ съвпадат с периода на гаранцията. Тази услуга осигурява на собствениците на Hyundai безплатно обаждане до диспечерски център при повреда на пътя и безплатно транспортиране на колата до най-близкото дилърство на Hyundai, както у дома, така и в чужбина.
• 5 години безплатен преглед на техническото състояние (веднъж годишно).
• В продължение на 5 години вашият дилър на Hyundai ще извършва по един безплатен преглед всяка година на ключови елементи на автомобила, включително на двигателя, трансмисията, кормилната система, окачването и спирачната система.

Програмата не се предлага за модела H-1

Автомобили с 3 години основна гаранция, са с гаранция против корозия – 10 години

Пълните гаранционни условия можете да намерите ТУК

Шофирайте до Луната и обратно и нашата водеща на пазара гаранция ще ви покрие.

5 години неограничен пробег

Хюндай Мотор Къмпани предлага на клиентите* 5-годишна гаранция без ограничение в километрите за всички нови автомобили, продадени чрез официалната Хюндай мрежа в Европeйска икономическа зона и Швейцария.

*Забележка!

За целите на настоящите Общите гаранционни условия на Hyundai под “клиент” се разбира физическо лице, компания или друга организация, придобила:

(а) нов автомобил Хюндай от оторизиран Хюндай дилър, не с цел препродаването му или

(б) автомобил Хюндай, който е придобит първоначално от оторизиран дилър на Хюндай Мотор Къмпани в Европeйска икономическа зона и Швейцария от физическо или юридическо лице, не с цел препродажба.

Срокът и условията за ползване на всяка ограничена гаранция са посочени в настоящите Общи гаранционни условия на Hyundai и Наръчник на собственика.

В случай, че моторното превозно средство е продадено от първоначалния му собственик, докато все още се намира в гаранционен срок, остатъкът от частта от гаранцията на Hyundai ще бъде прехвърлена на всеки следващ собственик при условие, че са спазени изискванията по-горе.

Автомобилите, използвани като таксита или коли под наем, се покриват с 3-годишна гаранция от 100 000 км – което настъпи първо.

Има уникални гаранционни условия за батерии на електрифицирани модели Hyundai:

• Батерии с високо напрежение в автомобили тип умерен хибрид (48V Mild-hybrid): 5 години
• Батерии с високо напрежение в хибридни, плъг-ин хибридни или електически модели: 8 години или до 160 000 км – което настъпи първо.

В зависимост от датата на производство, както и от времето и времето за съхранение, гаранционната политика може да бъде променена. За действителни условия, моля, винаги се обърнете към Гаранционните условия. Също така приложимите условия могат да варират в различните държави.

Допълнителни предимства на гаранцията на Hyundai

2 години гаранция за оригинални части
Hyundai предлага 2-годишна гаранция за всички оригинални части и аксесоари на Hyundai.

12 години покритие против корозия
Няма ограничения в мерките, които ще предприеме, за да ви осигурим спокойствие, така че в допълнение към нашата неограничена гаранция за пробег, ламаринените панели на каросерията на всеки нов Hyundai също са защитени с 12 годишна гаранция.

До 5 години гаранция за боята
Като цяло има 5-годишна гаранция за боя за всички модели – с неограничен пробег *.

* Автомобилите, използвани като таксита или коли под наем, са обект на 3-годишна гаранция или 100 000 км – което настъпи първо.

Имайте предвид, че гаранционните условия са предмет на Общите условия, посочени в гаранционната книжка.

Гаранция за консумативи

Консумативните части (напр. Гуми, свещи, спирачни накладки, акумулатори и др.) са обхванати от 2-годишна гаранция с неограничен пробег. Консумативните части на автомобили, използвани като таксита или автомобили под наем, се покриват от 2-годишна гаранция или 40 000 км – което настъпи първо.

Гаранцията на гумите се покрива от производителя на гумите.

5 години безплатен преглед на техническото състояние (веднъж годишно)

Годишният преглед на техническото състояние улавя всеки малък проблем, преди да се превърне в голям, като гарантира, че притежаването на вашия Hyundai е без проблеми и притеснения. Прегледът обхваща: двигател, скоростна кутия, кормилно управление, окачване, спирачна система.

5 години пътна помощ

В малко вероятния случай, че вашият Hyundai наистина се повреди, вие сте покрити с безплатна пътна помощ в продължение на 5 дълги, безгрижни години – независимо дали сте във вашата страна или в чужбина.