Революционен дизайн.

Хибридно задвижване.

Добре дошли в революцията. Изцяло новият TUCSON Hybrid не е просто еволюция на своя предшественик, а пълноценна революция. Освен с поразителен дизайн, Hyundai Tucson Hybrid е тук с обширен набор от интелигентни технологии като най-добрите в класа системи за безопасност, последно поколение свързаност и първокласно хибридно задвижване.

Модела ви харесва? Оставете email и ще ви изпратим оферта.

  Хибридна мощност.

  Разработен, за да намали разхода на гориво, без да прави компромис с това, че е забавен за шофиране, новият хибриден двигател осигурява комбинирана мощност от 230 к.с.

  Поразителен дизайн.

  Динамичните геометрични форми, острите ъгли и първите в света параметрични скрити светлини се комбинират, за да направят едно мощно и уникално присъствие на пътя за изцяло новия Tucson.

  Най-добрата безопасност в класа си.

  Насладете се на още повече спокойствие с най-добрите в класа усъвършенствани системи за помощ на водача и активен пакет за безопасност с набор от иновативни функции.

  Какво е Hybrid?

  Новият Tucson Hybrid е оборудван както с бензинов двигател, така и с електрически мотор. Те работят безпроблемно заедно с подкрепата на мощна литиево-йонна полимерна батерия, за да осигурят отлична икономия на гориво и намаляване на отделените вредни емисии.

  И като част от регенеративната спирачна система, електрическият мотор също помага да намалите скоростта на автомобила, зареждайки батерията, която електрифицира вашето шофиране.

  5-годишна гаранция с неограничен пробег.

  Както всеки Hyundai, новият Tucson Hybrid е създаден по възможно най-високите стандарти за качество. И ние подкрепяме това качество с 5-годишна гаранция с неограничен пробег, за да можете да се наслаждавате на нещата, които обичате в живота, без да се притеснявате за колата си.

  Насладете се на допълнителното спокойствие, което една от най-добрите гаранции в бранша ви дава – като стандарт.

  Двигатели, отговарящи на най-новите изисквания.

  Всички новорегистрирани модели на Hyundai в Европа вече отговарят на нормите за емисии Euro 6d.