Революционен дизайн.

Наелектризираща динамика.

Добре дошли в революцията. Изцяло новият TUCSON не е просто еволюция на своя предшественик, а пълноценна революция. Освен с поразителен дизайн, Hyundai Tucson е тук с обширен набор от интелигентни технологии като най-добрите в класа системи за безопасност, последно поколение свързаност и първокласно задвижване.

Модела ви харесва? Оставете email и ще ви изпратим оферта.

  Електрифицирани задвижвания.

  Ние наелектризирахме избора ви. Сега можете да избирате от най-електрифицираната гама от двигатели в сегмента: с 48-V Mild-Hybrid, Tucson Hybrid и Plug-In Hybrid.

  Поразителен дизайн.

  Динамичните геометрични форми, острите ъгли и първите в света параметрични скрити светлини се комбинират, за да направят едно мощно и уникално присъствие на пътя за изцяло новия Tucson.

  Най-добрата безопасност в класа си.

  Насладете се на още повече спокойствие с най-добрите в класа усъвършенствани системи за помощ на водача и активен пакет за безопасност с набор от иновативни функции.

  От концептуален автомобил до революционен SUV дизайн.

  Езикът на прогресивния дизайн на изцяло новия Tucson е вдъхновен от SUV концепцията Vision T на Hyundai, която беше представена на AutoMobility LA 2019. Острите му ъгли и футуристичните форми са лесно разпознаваеми в този смел нов компактен SUV – първият SUV на Hyundai, разработен според новата дизайнерска идентичност Sensuous Sportiness

  За нас изцяло новият TUCSON представлява важен етап в нашето дизайнерско пътешествие и служи като еталон за всички бъдещи модели на Hyundai.
  SangYup Lee, ръководител на Hyundai Global Design Center и старши вицепрезидент в Hyundai Motor Company

  5-годишна гаранция с неограничен пробег.

  Както всеки Hyundai, новият Tucson е създаден по възможно най-високите стандарти за качество. И ние подкрепяме това качество с 5-годишна гаранция с неограничен пробег, за да можете да се наслаждавате на нещата, които обичате в живота, без да се притеснявате за колата си.

  Насладете се на допълнителното спокойствие, което една от най-добрите гаранции в бранша ви дава – като стандарт.

  Двигатели, отговарящи на най-новите изисквания.

  Всички новорегистрирани модели на Hyundai в Европа вече отговарят на нормите за емисии Euro 6d.