Hyundai STARIA – next level multi-purpose vehicle

Елате в космоса

В космоса възможностите са неограничени. Влезте в изцяло новата STARIA и изпитайте изключителен комфорт и гъвкавост в комбинация с най-високите нива на безопасност и свързаност. Това е една малка стъпка за Hyundai и един гигантски скок в бъдещето на мобилността на MPV.

Модела ви харесва? Оставете email и ще ви изпратим оферта.

  Комфорт за 9 пасажера с 1 303 литра обем на багажника

  Емблематичният външен вид на STARIA е само половината от историята.

  Всеки сантиметър от този стилен 9-местен автомобил използва оптимално пространството в кабината, за да може всеки на борда да се наслади на комфорта на хола вкъщи. Затова независимо дали водите семейството на пътешествие или се отправяте към летището с клиенти – с девет места и 1 303 литра товарно пространство, това е идеалният избор за простор и гъвкавост.

  Проектиран да се откроява

  С минималистична форма на космически кораб, екстериорът на STARIA е вдъхновен от кривата на светлината, която осветява хоризонта на Земята при изгрев слънце, гледано от космоса.

  Най-добрите в класа си функции за безопасност

  С най-добрите в класа си функции за безопасност, до шест въздушни възглавници и широка гама от усъвършенствани системи за подпомагане на водача, STARIA осигурява още повече спокойствие.

  Пространство, стил и гъвкавост

  Добре дошли в ерата на многофункционалните превозни средства (MPV) – просторният салон позволява на вас и вашите пътници да се насладите на повече пространство и гъвкавост.

  STARIA Luxury – 7-местна мобилност в първокласен лукс

  Елегантно футуристичен, STARIA Luxury предефинира луксозния MPV сегмент, за да застане в свой собствен клас. Нaдградете до бизнес клас с този луксозно обзаведен 7-местен вариант и изпитайте ново ниво на комфорт. Премиум седалките за релаксация на втория ред се накланят електрически и се регулират по дължина за лесно достигане или увеличаване на товарното пространство.

  Цветове

  Можете да избирате от общо осем цвята на екстериора, които да допълнят привлекателния силует на вашата STARIA.