Изцяло новият Hyundai SANTA FE – готов за повече

Извлечете максимума от следващото си приключение

Представяме ви основно преобразеният SANTA FE – за всеки, който обича да превръща обикновените моменти в необикновени.

Създаден да се откроява, той съчетава дързък силует и привличащо вниманието H-образно осветление с най-доброто в класа пространство, подобно на тераса – за перфектния баланс между градския живот и природата.

Модела ви харесва? Оставете email и ще ви изпратим оферта.

  За градския живот и природата

  От градските улици до селските пътища, SANTA FE ви дава възможност да се насладите на света по свой собствен начин. Изпробвайте най-новите интелигентни технологии и впечатляващо изпълнение, които ще ви помогнат да живеете на пълни обороти – независимо къде ще ви отведе пътешествието.

  Отворен за по-голяма ефективност

  Готов да посрещне всеки ваш избор. Насладете се на максимална горивна ефективност и истинска тръпка от шофирането с широка гама от модерни задвижвания. Изберете между хибрид (HEV) или plug-in хибрид (PHEV).

  Задвижване на всички колела

  Дъждовно пътуване? Снежни пътища? Няма проблем. SANTA FE е проектиран да се справи дори с най-трудните метеорологични условия и пътни настилки. Неговата иновативна система за задвижване на всички колела HTRAC осигурява оптимално сцепление, управление и представяне в завои.

  Контролирайте условията

  Сняг или пясък? Еко или Спорт? SANTA FE ви позволява да изберете нивото на приключение и ефективност. Можете лесно да превключвате режимите на шофиране според условията на пътя и вашето настроение! Вълнение на една ръка разстояние.

  Повишена сигурност и увереност

  SANTA FE е създаден да защитава вас и вашите близки на пътя – дори и извън утъпканите пътеки. С широкия си набор от стандартни функции за безопасност, нашият най-съвременен пакет за безопасност Hyundai Smart Sense е най-добрият в класа си, изравнявайки SANTA FE с конкурентите от премиум класа.

  10 въздушни възглавници за висока степен на безопасност

  Увеличени от 6 на 10 въздушни възглавници за оптимална защита в критични ситуации: включваща странична въздушна възглавница за втория ред, за коленете на шофьора и централна странична въздушна възглавница, както и 2 предни, 2 странични и 2 въздушни възглавници тип завеса, които сега покриват и третия ред седалки.

  Технология за автономно шофиране

  Повече безопасност, по-малко стрес. SANTA FE разполага с Highway Driving Assist 2.0, който използва сензори и данни от картата, за да осигури ниво 2 на автономно шофиране – автоматично спиране и ускоряване, както и изпреварване на автомобили пред вас, когато системата е активирана.

  Дизайн на светлините, който впечатлява

  Модерните широкоъгълни LED прожекционни фарове са с дълъг живот и осигуряват осветление като на дневна светлина, както и функция за автоматични интелигентни дълги светлини. Привличащите вниманието H образни LED дневни светлини са вдъхновени от емблемата H на Hyundai.

  Дайте си повече пространство

  Създаден за ежедневни приключения, SANTA FE ви дава достатъчно място за всичко, от което забързаният ви живот има нужда. От оборудване за открито и обемисти кутии до детски багаж и пълни торби за пазар – този динамичен SUV намира перфектния баланс между градския живот и природата. Щедро вътрешно пространство за активен начин на живот и комфорт за до 7 възрастни.

  Най-добрите места

  SANTA FE сега предоставя повече възможности с 5, 6 или 7 места. Ще харесате предните релаксиращи седалки, които могат да се спуснат напълно. А във версията с 6 места, седалките на 2-ри ред разполагат с капитански столове с моторизиран релаксиращ режим. Облегалките на седалките на 3-ти ред също се спускат.

  Товаренето на багажа вече е лесно

  Натоварете лесно екипировката за следващото приключение. Можете да използвате AVN, за да зададете височината на повдигане и скоростта на отваряне на Smart Power Tailgate системата според вашите лични предпочитания.

  Истински широко пространство

  Облегнете се назад и релаксирайте. SANTA FE ви предоставя щедро вътрешно пространство, подходящо за фестивали, пикници или къмпинг. Отпуснете задните седалки и се насладете на най-доброто в класа пространство, подобно на тераса. Страхотно за градския живот, но още по-добро за преживявания на открито.

  Насладете се на тишината

  Всичко се свежда до пътуване. SANTA FE помага да направите всяко пътуване по-добро – и по-тихо, независимо от настилката под колелата.