Hyundai Kona Electric

Бъдеще, за което не е нужно да чакате.

Тук е. Сега. По-елегантен и по-изтънчен, новият KONA Electric се отличава с актуализиран дизайн, най-новите интелигентни технологии – и пробег до 484 км с едно зареждане. И благодарение на съкратените срокове за доставка в Европа – електрическият стил никога не е бил по-достъпен.

Модела ви харесва? Оставете email и ще ви изпратим оферта.

  Спортна динамика на шофиране, впечатляващ пробег с едно зареждане

  Никой никога не е казвал, че електрическата мобилност трябва да бъде скучна: насладете се на спортно електрическо ускорение и до 484 км пробег с едно зареждане.

  Наелектризиращ нов дизайн

  По-елегантен и по-изискан, новият екстериорен дизайн привлича вниманието с плавни форми, ново LED осветление и спортни детайли, подчертаващи неговата силна SUV ДНК.

  Високотехнологичен кокпит

  Комбинацията от 10,25″ дигитално табло и 10,25″ централен сензорен екран придава на купето по-високотехнологичен вид, а вие получавате максимална видимост и контрол.

  Открийте новата KONA Electric

  В Hyundai се стремим да допринасяме към напредъка на човечеството, което ни тласка да създаваме превозни средства, които достигат по-далеч и изглеждат по-добре. Подобно на новата KONA Electric със своя спиращ дъха нов дизайн и гъвкавост на SUV. Погледнете отблизо този наистина изключителен електроавтомобил.

  Галерия