Hyundai Kona

По-голям, по-смел и по-динамичен

Със своя нов и футуристичен външен облик, по-динамично присъствие на пътя и повече място за всичките ви приключения – този смел, подобрен SUV ви предлага авангардни интелигентни технологии, съчетани с най-пълния избор от задвижвания в сегмента. Открийте перфектната KONA, която да пасне на вашия начин на живот.

Модела ви харесва? Оставете email и ще ви изпратим оферта.

  Повече място за повече възможности

  Водени от нетрадиционен подход, ние разработихме първо електрическата версия на изцяло новата KONA. Можете да видите красотата на тази иновация във всеки нейн вариант. Елегантно изваяната, изчистена и отличителна предна визия заедно с аеродинамичния плавен силует на новата KONA подчертават футуристичния й стил. По-голяма и по-смела, тя еволюира в SUV с увеличени размери, подсилващи нейната стабилна и емблематична дизайнерска идентичност.

  Усъвършенствани интелигентни технологии

  Със своята впечатляваща гама от най-съвременни интелигентни технологии, изцяло новата KONA поставя нови стандарти в компактния SUV сегмент. Насладете се на най-новата свързаност и интелигентни функции за удобство, подкрепени от авангардни системи за безопасност и помощ на водача. Това е и първият Hyundai, който разполага с новия Connected Car Navigation Cockpit със следващо ниво на софтуерни актуализации Over The Air (OTA). С премиерата на изцяло новата KONA ще бъде лансирана и опцията Digital Key.

  Изживейте най-новото

  Двоен панорамен дисплей

  Елегантно извитият панорамен дисплей включва два интегрирани екрана, придаващи високотехнологичен вид: 12,3″ инфоразвлекателен сензорен дисплей и 12,3″ дисплей за шофьора.

  Премиум аудио система BOSE

  Премиум аудио системата на BOSE с осем високоговорителя (в т.ч. субуфер) е настроена от инженерите на BOSE, за да осигури богато и завладяващо изживяване при слушане.

  Дигитален ключ от Хюндай

  Можете да отключите изцяло новата KONA със своя смартфон, като го държите в близост до дръжката на шофьорската или пътническата врата.

  Бързо и гъвкаво зареждане

  Бързо и лесно – в централната конзола има подложка за високоскоростно безжично зареждане. Има също така и 12V извод, както и два USB-C порта (единият с поддръжка на данни) за бързо зареждане и универсална съвместимост. Пътниците на задната седалка имат достъп до два USB-C порта, удобно разположени под вентилационните отвори, които са насочени към задната седалка.