Hyundai Kona

Едно ново по-високо ниво на индивидуалност.

Експресивен от всеки ъгъл, новият Hyundai KONA надгражда смелия дизайн на своя предшественик на следващото ниво с нови подобрения в дизайна и най-новите интелигентни технологии за свързаност и безопасност.

Модела ви харесва?

Оставете email адрес и ще ви изпратим оферта.

  Несравним дизайн

  Смелото прогресивно обновяване на дизайна придават на новата KONA по-рационализиран, атлетичен вид, като същевременно запазват здравия SUV подпис и уникален стил.

  Най-новите технологии и иновативни функции

  Насладете се на изобилие от интелигентни технологии в подкрепа на вашия активен начин на живот: от ефективни задвижващи агрегати до модерни функции за свързване и удобство.

  По-ниски емисии на CO2 и по-добра горивна ефективност

  Линията на силовите агрегати достига нови висоти на производителност и ефективност. Новите 48V Mild-Hybrid задвижвания помагат за намаляване на емисиите на CO2 и достигат нови нива на горивна ефективност.

  Акценти

  Освежена с елегантни нови дизайнерски функции и най-новите интелигентни технологии (като модерни усъвършенствани системи за подпомагане на водача и интуитивни функции за свързване), новата KONA ви позволява да избирате от още по-широка гама от електрифицирани задвижващи системи, които ви отвеждат по-далеч, използвайки по-малко гориво.

  Галерия