Hyundai IONIQ 5 – power your world

Красотата на електрическата иновация

Зашеметяващо красив и невероятно усъвършенстван, IONIQ 5 предефинира начина, по който хората гледат на електрическите автомобили. Отличаващ се с иновативен дизайн на концептуален автомобил и удивителен набор от интелигентни технологии, той е създаден, за да ви отведе по-далеч – с по-бързо зареждане и по-елегантен стил.

Модела ви харесва? Оставете email и ще ви изпратим оферта.

  Бъдещето на електрическата мобилност е тук

  Спиращ дъха дизайн и динамика на шофиране, както и 800-волтова акумулаторна система за свръхбързо зареждане – този новаторски електрически SUV осигурява вълнуващо представяне – изграден на авангардна нова платформа, истинска стъпка напред в ерата на електромобилите.

  Електрифициращ дизайн

  Вдъхновен от футуристичния дизайн на Concept 45 EV, екстериорът на IONIQ 5 е почит към дизайнерското наследство на Hyundai, преосмислено за бъдещето.

  E-GMP платформа

  По-бързо зареждане, увеличен пробег с едно зареждане, по-добро управление и повече вътрешно пространство – благодарение на новаторската електрическа глобална модулна платформа на Hyundai E-GMP.

  Разточителна кабина

  Благодарение на специалната EV платформа успяхме да създадем интериор, предефиниращ пространството, който дава изцяло ново изживяване в автомобила.

  5-годишна гаранция с неограничен пробег

  Както всеки Hyundai, новият IONIQ 5 е създаден по възможно най-високите стандарти за качество. И ние подкрепяме това качество с 5-годишна гаранция с неограничен пробег, за да можете да се наслаждавате на нещата, които обичате в живота, без да се притеснявате за колата си.

  Oсвен това, високоефективната литиево-йонна полимерна батерия е защитена с гаранция за 8 години или 160 000 км, което от двете настъпи първо. Насладете се на допълнителното спокойствие, което една от най-добрите гаранции в бранша ви дава – като стандарт.

  Нулеви вредни емисии

  Тъй като IONIQ 5 не се задвижва от бензин или дизел, той не отделя вредни емисии – като същевременно осигурява пробег до 507 км.

  По-малко поддръжка – без смяна на масло

  Електрическите автомобили струват по-малко за поддръжка, тъй като не се нуждаят от двигателно масло, скоростна кутия или катализатор.

  Моментално ускорение

  Светкавично бърз на старта – ще ви хареса спортното ускорение. IONIQ 5 ускорява от 0-100 км/ч за 5,1 секунди във версия 4х4 и батерия 77,4 кВч.

  Цветове

  Изберете от 9 екстериорни цвята, включително 5 нови вдъхновени от природата нюанси, ексклузивни за IONIQ 5. Предлагат се 2 варианта с матово покритие.