Hyundai i30 N

Състезателят стана още по-добър. Отново.

Създаден за максимално удоволствие при шофиране, новият i30 N разполага с по-висока мощност, свеж нов дизайн и най-новите технологии в палитрата на Hyundai. Балансирайки изключителна мощност и готова за пистата динамика с ориентирани към комфорта ежедневни пътувания – това наистина е състезателен автомобил за всеки ден.

Модела ви харесва? Оставете email и ще ви изпратим оферта.

  8 N DCT

  Още по-забавен за шофиране: нова спортна 8-степенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител в маслена баня и пера на волана за превключване.

  По-висока мощност

  Сега с 280 к.с. и променени настройки за повече въртящ момент и мощност при по-ниски обороти допринасят за висока еластичност, подобрено ускорение на старта и много повече емоции зад волана.

  N Grin Shift

  Един бутон гарантира сърцебиене – отключете пълното N изживяване с един бутон. Насладете се на максимален въртящ момент и ускорение, впечатляващ аудио концерт от изпускателната система, светкавично превключване на предавките и мощност от 290 к.с.

  Когато да си бърз не е достатъчно, го правим още по-бърз

  От премиерата на i30 N работим усилено, за да направим го направим още по-добър. След опита от нашия изключително успешен състезателен пакет i30 N TCR и мотивирани от обратната връзка от нашата общност от Nтусиасти – основните подобрения включват: нова 8-степенната трансмисия с двоен съединител N DCT с набор от специфични N функции, за да направят i30 N още по-способно оръжие на пътя.

  Галерия