Hyundai i10

Движете се напред и направете силно впечатление

В живота малките неща правят голяма разлика. Като i10. Със своя освежен, изразителен дизайн и огромна селекция от революционни технологии – този умен градски автомобил ви дава стила и гъвкавостта, от които се нуждаете, за да живеете живота си според вашите правила.

Модела ви харесва? Оставете email и ще ви изпратим оферта.

  Перфектен за малки пространства и големи моменти

  Градските улици често са пренаселени. Така че, когато става въпрос за навигиране през малки кръстовища и паркиране на тясно пространство, ще харесате освежаващата маневреност на този умен градски автомобил. С размери само 3,67 метра дължина и 1,68 метра ширина, i10 съчетава компактен екстериор с просторен гъвкав интериор, за да ви даде свобода в ежедневието.

  Свеж прочит на смел дизайн

  Отпред новите LED дневни светлини, интегрирани в широката черна решетка, и обновеният дизайн на изваяните предни фарове от пръв поглед създават спортно усещане. В стилната кабина ви посрещат, ново амбиентно осветление, изцяло дигитално инструментално табло и най-новата мултимедийна технология, създаващи изчистено и модерно излъчване.

  Динамичен и стилен

  Със своите плавни линии и внушение за сила, освеженият дизайн на i10 хваща окото с по-спортен профил, нови колела и елегантно ново LED осветление.

  Революционна свързаност

  Насладете се на безпроблемна свързаност с изцяло нов 8-инчов сензорен екран, осигуряващ вграден достъп до Apple CarPlay и Android Auto, както и Bluelink Connected Car Services.

  Повече безопасност и спокойствие

  Най-модерните усъвършенствани системи за подпомагане на водача и Hyundai Smart Sense в Hyundai i10.

  Цветове

  Персонализирайте своята перфектна визия – i10 може да бъде поръчан в 7 екстериорни цвята и двуцветен покрив, наличен в черно.

  Динамичен и стилен

  След освежаването на дизайна този смел градски автомобил придава ново значение на старата поговорка “хубавите неща идват в малки опаковки”.

  Екстериор – с обновен дизайн, за да прави още по-ярко впечатление

  Благодарение на още по-спортната си стойка, ниския покрив и голямото междуосие, новият i10 има по-дръзко излъчване. Неговият елегантен и динамичен дизайн предлага контраст между меки повърхности и остри линии.. Вдъхновено от формата на човешки мускули, облечени в атлетично спортно облекло, изчистеното основно тяло е оформено така, че да осигури максимално вътрешно пространство.

  По-смел дизайн на решетката

  Широката каскадна решетка е с нов, по-смел дизайн на пчелна пита, гордо подчертаващ по-спортният профил на новия i10. Предните LED дневни светлини (DRL) вече са интегрирани в решетката.

  16″ лети джанти

  Допълнете спортния външен вид с 15″ или 16″ алуминиеви джанти с нов дизайн за енергичен и пъргав външен вид. Предлагат се и 14″ стоманени колела.

  Електрически сгъваеми огледала

  Безопасността и добрият външен вид се подобряват от електрически сгъваеми огледала с интегрирани LED мигачи – пример за стандартно оборудване, характерно за по-високите сегменти.

  Единствен по рода си дизайн на колона

  Линиите на прозорците преливат грациозно назад в отличителната X-образна C-колона. Това ясно отличава автомобила и привлича погледа към логото на i10.

  Затъмнени задни стъкла

  Затъмнените задни стъкла добавят още един щтрих към стила, като едновременно предлагат уединение и помагат за по-доброто охлаждане в топлите дни.

  Динамична странична линия

  Отстрани i10 е оформен така, че да осигури максимално вътрешно пространство. Елегантната странична линия добавя допълнителен страничен акцент към привлекателния екстериор.

  Задна броня

  Задната броня включва предпазна плоча в цвят графит, както и фар за мъгла в долния ляв ъгъл и светлина за заден ход в долния десен ъгъл.

  Задни комбинирани светлини

  Преработеният LED подпис придава на i10 отличителен нов облик за повече динамика и по-добра видимост.

  Интериор – простор и прецизност

  Прецизните десени и свежите текстури в стилната кабина ви приветстват с изчистен и модерен външен вид. Привличащ окото 3D модел на пчелна пита е представен на арматурното табло и панелите на вратите за спортно усещане. Кръглите вентилационни отвори визуално разширяват таблото до тапицерията на вратите за по-просторно усещане. Изберете от четири различни цветови комбинации, за да персонализирате своя перфектен интериор.

  Подгряване на волана

  Топли ръце в студените дни – отопляемият волан разполага с ергономично разположени бутони, така че даможете да останете свързани, докато шофирате безопасно.

  Предни седалки с отопление

  През зимата може да е топло и приятно – насладете се на комфорта с отопляемите седалки.

  8-инчов аудио дисплей

  Насладете се и на бързото и удобно безжично свързване на смартфон с 8-инчовия сензорен екран с Android Auto или Apple CarPlay.

  5 години гаранция без ограничение в пробега

  Както всеки Hyundai, i10 е създаден според най-високите стандарти за качество. И ние подсигуряваме това качество с 5-годишна гаранция без ограничение в пробега, за да можете да се наслаждавате на нещата, които обичате в живота, без да се притеснявате за колата си. Насладете се на допълнителното спокойствие, което ви дава една от най-добрите гаранции в индустрията.