Hyundai Elantra

Време е да се осмелиш.

Хората се отегчават от рутината на всекидневието. Какво е решението? Мощен, необуздан оптимизъм, мотивиращ промяна в правилата на играта и света. Представяме ви новият Hyundai ELANTRA.

Модела ви харесва?

Оставете email адрес и ще ви изпратим оферта.

  Четириврато купе

  Новият Hyundai ELANTRA няма нищо общо с класическите пропорции на своя предшественик. Новото купе е по-ниско, по-широко и по-дълго, с пропорции на модерно четириврато купе.

  Интелигентна свързаност

  Hyundai ELANTRA разполага с най-новите технологии за свързаност на Hyundai благодарение на два 10,25″ кристално ясни дисплея. Един като дигитално табло и един централен за мултимедията с последно поколение Hyundai навигационна система.

  Премиум аудиосистема BOSE

  Насладете се на невероятно аудио изживяване с висококачествената звукова система Bose. С осем високоговорителя, включително субуфер, той е създаден, за да бъде в крак с авангардния стил на автомобила, осигурявайки звуково изживяване, което се чувства толкова динамично, колкото и ELANTRA.

  Твой ред. Следвай целите си.

  Новият Hyundai ELANTRA е автомобил за прагматични и разумни хора, но също е авангарден и модерен. Седмото поколение, базирано на изцяло нова платформа, се отличава с по-дълго междуосие, по-широко и по-ниско купе.

  Галерия